Du er her:

Byggenæringens nettskole-tilbud til alle i NAML og BNL

Fra 01.01.2020 kl. 09:00 til 02.01.2021 kl. 15:00

NAML samarbeider med EBA og vi kan derfor tilby våre medlemmer dette gode tilbudet. Læring i det daglige arbeidet utgjør den viktigste kilden til kompetanseutvikling, men det er også behov for påfyll og impulser fra andre miljøer. Ansatte som får anledning til å videreutvikle seg, får en positiv holdning til sin bedrift og til næringen.

Naml

 Byggenæringens Nettskole

På Byggenæringens Nettskole finner du mange nettkurs / e-læringskurs for bygg- og anleggsnæringen. Blant kursene våre er HMS kurs, stillaskurs (stillasbyggerkurs), kurs for arbeider i høyden og sikker bruk av arbeidsutstyr. Disse har NAML vært med å utvikle.

Gjennom nettkursene får du tids- og kostnadseffektive kurs på flere språk; norsk, engelsk og polsk.  Kurset kan gjennomføres når du har behov for kompetansepåfyll

Klikk her for å se hele kurstilbudet vårt:  www.byggenaringensnettskole.no

Kursene er tilgjengelig for alle.  Gjennom våre opplæringskontorer - BYGGOPP - tilbyr vi et utvalg av kursene til elever på videregående skole.

Byggenæringens Nettskole finner du også under eksterne lenker nederst på siden.

 

Entreprenørskolen

Læring i det daglige arbeidet utgjør den viktigste kilden til kompetanseutvikling, men det er også behov for påfyll og impulser fra andre miljøer. Ansatte som får anledning til å videreutvikle seg, får en positiv holdning til sin bedrift og til næringen. Denne kompetansehevingen er Entreprenørskolen med på å videreutvikle. EBA tilbyr også nettkurs / e-læring gjennom Byggenæringens Nettskole.

Alle kurs er til medlemspriser .

https://www.eba.no/kurs-og-konferanser/kurskalender/

               

naml | norske anleggsgartnere - miljø og landskapsentreprenører

Middeltunsgate 27, 0305 Oslo | Tlf: +47 23 08 75 85 | Mob: +47 934 40 970