Artikler

Vis filtrering

61 resultater

Type artikkel
Velg område
61 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Oslo-tørken aktualiserer bedre lokal overvannsdisponering

    OSLO: Lav vannstand i magasinene har gitt usedvanlig høye strømpriser i vinter, og nå er nivåene i Oslos vannforsyningsområder så lave at innbyggerne risikerer restriksjoner. Hvordan kan vi løse disse utfordringene bedre i framtiden enn i dag? Det ettårige delfagsstudiet i sirkulær disponering av vann ved Norges grønne fagskole – Vea kan være en del av løsningen.

  2. Årsmøtehelgen oppsummert

    Bergen viste seg fra sin beste side da 90 NAML-delegater, ledsagere og leverandører samlet seg på Radisson Blu Royal Hotel 11. og 12. mars for fagdag og årsmøte. Tittelen for fagdagen var «NAML SUNN GRØNN VEKST - Fra innsikt til handling» og den røde tråden i programmet var på ingen måte rød, men særdeles grønn.

  3. Vestre Habitats vil stoppe tapet av biologisk mangfold

    OSLO: – Mange anleggsgartnere er allerede svært gode på å ta vare på biologisk mangfold, og har for eksempel laget egne insektboliger og lar løvet og død ved ligge om høsten fordi det gir mat og skjul til mange småkryp. Det vi tilbyr med Vestre Habitats er en mer langsiktig installasjon i byparken eller rundkjøringen, hvor anleggsgartnere kan bruke innmat og organisk materiale tilpasset og egnet til ulike geografiske områder, sier prosjektleder Marianne Preus Jacobsen hos den norske utemøbelprodusenten Vestre.