Foto:

Husk påmeldingsfristen til NM i anleggsgartnerfag, som er 1. desember

Nyhet, Rekruttering, Aktuelt, Utdanning

Publisert

Foto:

STOKKE I VESTFOLD: 5. og 6. april neste år arrangeres NM i anleggsgartnerfag ved Gjennestad videregående skole. Nå nærmer påmeldingsfristen seg for alvor. Påmeldingen skjer via skolenes hjemfylker, og fristen er 1. desember.

 

– Vi gleder oss til å arrangere NM i anleggsgartnerfag i samarbeid med WorldSkills Norge og Vestfold og Telemark fylkeskommune, sier kontaktlærer vg1 Naturbruk og fagansvarlig for Byggfag og Naturbruk ved Gjennestad videregående skole i Vestfold, Kai A. Raundalen.

Han råder alle interesserte skoler til å gå inn på Wordskills.no for å finne mer info om rammen rundt arrangementet og selve gjennomføringen.

Vi er så smått i gang med planleggingen, og det første som må på plass er tegningen av arbeidet som skal gjøres. Den vil være klar og gjort tilgjengelig rundt nyttår, sier han.

Husk påmeldingsfristen til NM i anleggsgartnerfag, som er 1. desember2.jpg
Kontaktlærer for anleggsgartnerne ved Gjennestad vgs, Kari Anita Gram

 

Kontakt hjemfylket ditt for påmelding
Hvis din skole ønsker å delta anbefaler kontaktlærer for anleggsgartnerne ved Gjennestad, Kari Anita Gram, deg om å ta kontakt med hjemfylket ditt for informasjon om påmelding.

– NM i anleggsgartnerfag finner sted 5. og 6. april 2022 her hos oss på Gjennestad. Det er kun én skole fra hvert fylke som kan delta. Dersom flere skoler fra samme fylke melder seg på blir det en konkurranse der skolene seg imellom velger ut hvem som får delta i NM, sier hun.

Sist gang arrangementet fant sted var på Kalnes vgs våren 2019. (Se øverste bilde).

Norge ble europamestre i EM i Budapest 2018 ,og laget bestod den gangen av Nils Karjetta og Kjetil Schwoch. Norge skal sende lag til Shanghai for å delta i VM i oktober 2022.

Kari Anita Gram ser fram til å starte trening og forberedelser for mesterskapet, og ikke minst gleder hun seg sammen med Arne Olav Klevsgård og Kai A. Raundalen til å ønske alle deltakere, samarbeidspartner, publikum og andre velkommen til Gjennestad vgs 5. og 6. april 2022.

Husk påmeldingsfristen til NM i anleggsgartnerfag, som er 1. desember3.jpg