Flyttemelding: NAML-nytt flytter sammen med naml.no

Nyhet, Aktuelt, Nytt fra NAML

Publisert

OSLO: NAML-nytt flytter på seg. Etter mer enn tre år med eget domene er tiden nå moden for å fusjonere NAML-nytt og resten av NAML under det gode gamle domenet naml.no.

– Det skjer utrolig mye spennende innenfor anleggsgartnerfaget. Når vi nå lanserer NAML-nytt er målsetningen vår at dette skal bli det viktigste nyhetsforumet for bransjen, sa daglig leder Merete Bellingmo i NAML i den aller første saken som ble publisert på NAML-nytt.

Det skjedde 22. mai 2018. Siden da er mer enn 200 saker publisert, og etter en litt forsiktig start ligger publiseringstakten nå ganske jevnt på én egenprodusert nyhetssak i uken. De ukene det tikker inn pressemeldinger fra bedriftene er publiseringstakten høyere.

Det skjer såpass mye spennende i og omkring anleggsgartnerbransjen at det hittil har vært stoff nok til dette aktivitetsnivået, og det er ingen grunn til å tro at det vil skje mindre fremover. Derfor vil denne publiseringstakten fortsette.

Flytter fra naml-nytt.no til naml.no
Likevel skjer det nå en stor forandring. Etter at NAML-nytt og hjemmesiden til NAML så langt har eksistert som to uavhengige nettsted vil NAML-nytt nå flytte inn på hjemmesiden til NAML – naml.no.

Med mer enn 200 tidligere saker å flytte over har selve flytteoperasjonen tatt litt tid. Siden i høst har vi fortløpende krysspublisert de nye sakene våre under nyhetsseksjonen på naml.no, samtidig som vi har fylt opp hjemmesiden med mer og mer av de gamle sakene.

Nå er denne flytteoperasjonen fullført, og da er tiden inne for å melde flytting. Dermed vil den saken du nå leser være den siste som blir publisert på NAML-nytt.

5. januar neste år har vi planer om å publisere første sak i 2022, og den vil kun publiseres på naml.no. Vi vil imidlertid holde liv i NAML-nytt som et historisk arkiv, så sakene som er publisert her vil ikke bli borte.

Nyhetsbrevene vil fortsette som før, og de vil heretter lenke direkte til nyhetssakene på naml.no.

Flyttemelding- NAML-nytt flytter sammen med naml.no2.png