NAML ansetter Ida Tindeskog som ny fagansvarlig

Publisert

Foto: Nina Ruud

NAML (Norske anleggsgartnere – miljø og landskapsentreprenører) er glade for å kunne melde ansettelsen av Ida Tindeskog som ny fagansvarlig. Ida har en bred og solid bakgrunn fra anleggsgartnerfaget, og vi er overbevist om at hun vil bli en verdifull ressurs for vår organisasjon.

Ida har tidligere jobbet i Park og landskapspleie as, Vaktmesterkompaniet as, og tok fagbrevet som anleggsgartner hos Hageform as. De siste årene har hun drevet og vært medeier i Blomsterhagen på Abildsø. I disse rollene har hun opparbeidet seg omfattende kunnskap, og har også et sterkt engasjement for grønne og bærekraftige løsninger.

— Vi er veldig fornøyde med å ha Ida på plass i NAML, sier daglig leder i NAML, Merete Bellingmo. — Hun har den kompetansen og den erfaringen vi trenger for å videreutvikle vår organisasjon og nå våre mål. Vi ser frem til et godt samarbeid med henne.

Ida Tindeskog er glad for å ha blitt ansatt i NAML.
— Jeg ser frem til å bidra til organisasjonens videre vekst og utvikling, til å møte medlemmene og samarbeide med dyktige kollegaer i NAML og NHO byggenæringen.

— Bjørn Aakerholt, vår tidligere fagansvarlige, har gjort en utmerket jobb, og vi takker ham for hans betydelige bidrag til NAML, sier Karsten Totland Raddatz, styreleder i NAML.

Både Ida Tindeskog og Bjørn Aakerholt vil være til stede under årsmøtet i Narvik den 8.-9. mars, hvor man vil få muligheten til å møte dem begge.