Artikler

Vis filtrering

298 resultater

Type artikkel
Velg område
298 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Rekruteringsnettverk 2024

  29 - 30 oktober inviterer vi skolene, bedriftene og opplæringskontorene til felles seminar i Rekruteringsnettverket. Vi har mye på programmet og håper dere setter av datoen i kalenderen.

 2. Fagdager i Oslo - Påmelding er klar!

  22 - 23 august arrangerer vi fagdager for våre medlemmer i Oslo. Bli med på to dager fulle med faglig innhold og møte med hyggelige branjekollegaer.

 3. Nøkkelen til en vellykket rekruttering

  - Anleggsgartnerfaget er proppfullt av gode historier og spennende mennesker med en utrolig rik kompetanse. I en verden som er mer og mer styrt av historiefortelling er det disse menneskene og disse fortellingene som er nøkkelen til en vellykket rekruttering til faget, sier rekrutterer og karriererådgiver Janne Mosaker.

 4. Farlige mønstre

  Når vi ikke ser, forstår og respekterer faresignaler fra våre omgivelser, så kan ulykker oppstå. Nettopp derfor er vår evne til å se farlige mønstre en ferdighet som må vekkes og vedlikeholdes.

 5. Nå er Skårerparken offisielt åpnet

  Et stramt tidsskjema var den største utfordringen da Agaia startet arbeidet med Skårerparken i mai 2022. Ekstremværet Hans i august 2023 gjorde ikke fremdriften enklere. Anlegget ble overlevert til Lørenskog kommune 23. november i fjor, og nå er parken også offisielt åpnet.

 6. Fokus på naturtap og naturrestaurering, artikkel 5: Det verdifulle overvannet

  I serien vår om naturtap og naturrestaurering har vi hittil sett på EUs naturrestaureringslov, verdien av dødt trevirke, bekkeåpninger, og vern av truede og sårbare arter og naturtyper. I den siste artikkelen i serien er tiden kommet til å dykke dypere ned i tematikken overvann. Kan naturbaserte løsninger for håndtering av overvann også bidra til naturrestaurering, og til å stanse naturtapet? Ifølge anleggsgartnertekniker og faglærer i anleggsgartnerfaget ved Norges grønne fagskole – Vea, Magnus Nyheim, er svaret et ubetinget ja.

 7. Anleggsgartnermester Wikholm AS er femti år

  I år er det 50 år siden Anleggsgartnermester Wikholm AS i Bergen så dagens lys for første gang, og jubileumsmarkeringene er godt i gang. Samtidig har bedriften gjennomført sitt andre generasjonsskifte, hvor tredje generasjon Wikholm nå er inne på eiersiden uten at andre generasjon helt har sluppet taket. En jubileumsbok har det også blitt tid til oppi alle jubileumsforberedelsene.